Invitasjon til SANS konferanse
SANS - SMAKEN AV NORDNORSKE SYNERGIER
Tid: Onsdag 13. september 2023
Sted: Radisson Blu Hotel i Tromsø
SMAK - NORDNORSK MATFESTIVAL inviterer til konferanse
Jobber du i opplevelsesnæringen, en reiselivsbedrift eller driver et serveringssted i Nord-Norge? Da må du ikke gå glipp av dette. Sett av datoen 13. september 2023 til en dag full av viktig innsikt og inspirasjon til å satse på lokal mat og drikke!
Her samles mat- og drikkeprodusenter, restaurantbransjen og reiseliv/opplevelsesnæringen under samme tak. Hovedmålet med konferansen er å fasilitere for et bedre samarbeid mellom nevnte parter og sammen styrke Nord- Norge som matregion og reiselivsdestinasjon.
Program:
08:30 – Registrering
09:00 – Velkommen
09:10 – Nordic Food in Future Tourism / Marie Bergsli – Rådgiver, partner og daglig leder i Mimir
09:40 – Noen spiser når de reiser, andre reiser når de spiser. Skal vi satse på måltidsturisme eller bare gode matopplevelser? /TBA
10:10 – Kulinarisk presentasjon
10:30 – Hvordan ble Trøndelag en verdenskjent matregion? /Aslaug Rustad – Daglig leder i Oi! Trøndersk Mat og Drikke
11:10 – Pause
11:30 – PopUp Norge – Utvikling, samarbeid og innovasjon / Jannet Aksnes – Grunder og daglig leder i PopUp Norge
12:10 – Nordnorsk matkultur som ressurs i fremtidens måltidsturisme / Anne Mette Johnsen – Avdelingsleder i Stiftelsen Norsk Mat
12:30 – Kulinarisk presentasjon
12:50 – Debatt
13:10 – Lokalmat som konkurransefortrinn / Natalie Lorentzen – Prosjektleder i Matriket Nord-Norge
13:30 – Pause
14:00 – SMAK Safari Business tre lokasjoner, tre matkonsepter og tre historier
17:00 – SANSIBAR Produsentstand og mingling
19:00 – Det Nordnorske Måltid
Påmelding