Invitasjon til SANS konferanse

SANS - SMAKEN AV NORDNORSKE SYNERGIER

Tid: Onsdag 13. september 2023

Sted: Radisson Blu Hotel i Tromsø

SMAK - NORDNORSK MATFESTIVAL inviterer til konferanse

Jobber du i opplevelsesnæringen, en reiselivsbedrift eller driver et serveringssted i Nord-Norge? Da må du ikke gå glipp av dette. Sett av datoen 13. september 2023 til en dag full av viktig innsikt og inspirasjon til å satse på lokal mat og drikke!

Her samles mat- og drikkeprodusenter, restaurantbransjen og reiseliv/opplevelsesnæringen under samme tak. Hovedmålet med konferansen er å fasilitere for et bedre samarbeid mellom nevnte parter og sammen styrke Nord- Norge som matregion og reiselivsdestinasjon.

Program:

08:30 – Registrering

09:00 – Velkommen

09:10 – Nordic Food in Future Tourism / Marie Bergsli – Rådgiver, partner og daglig leder i Mimir

09:40 – Noen spiser når de reiser, andre reiser når de spiser. Skal vi satse på måltidsturisme eller bare gode matopplevelser? /TBA

10:10 – Kulinarisk presentasjon

10:30 – Hvordan ble Trøndelag en verdenskjent matregion? /Aslaug Rustad – Daglig leder i Oi! Trøndersk Mat og Drikke

11:10 – Pause

11:30 – PopUp Norge – Utvikling, samarbeid og innovasjon / Jannet Aksnes – Grunder og daglig leder i PopUp Norge

12:10 – Nordnorsk matkultur som ressurs i fremtidens måltidsturisme / Anne Mette Johnsen – Avdelingsleder i Stiftelsen Norsk Mat

12:30 – Kulinarisk presentasjon

12:50 – Debatt

13:10 – Lokalmat som konkurransefortrinn / Natalie Lorentzen – Prosjektleder i Matriket Nord-Norge

13:30 – Pause

14:00 – SMAK Safari Business tre lokasjoner, tre matkonsepter og tre historier

17:00 – SANSIBAR Produsentstand og mingling

19:00 – Det Nordnorske Måltid

Mer informasjon

Påmelding

Meld deg på som utstiller eller deltaker

Meld deg på Det Nordnorske Måltid

Forrige
Forrige

Invitasjon frokost og prat om utvikling i Balsfjord!

Neste
Neste

God sommer fra Balsfjord Næringsutvikling!