Bli med på SANS-konferansen 2024
SANS-konferansen samler mat- og drikkeprodusenter, restaurantbransjen og opplevelse/reiselivsnæringen under samme tak med et felles mål om å styrke Nord-Norge som matregion og reiselivsdestinasjon.
Dato: Tirsdag 29. oktober 2024
Sted: Radisson Blu Hotell - Tromsø
Reiselivsnæringen vil satse på lokal mat og drikke, men har ikke nok kjennskap til lokale produsenter. Nå har vi skapt en møteplass for å bli kjent, for å lære av hverandre og for å handle med hverandre.
Program
Åpningstider for konferansedeltakere:
09:00 – 17:00 Konferanse
14:00 – 17:00 SMAK Safari Business
14:00 – 17:00 SANSiBar-messe (åpent for alle)
Faglig program
Årets tema: Sterkere sammen! Hvordan kan mat & drikke produsenter styrke reiselivets konkurransekraft og hvordan kan reiselivet bidra til produktutvikling hos mat & drikke produsenter?
Bærekraftig reiseliv & matproduksjon
Er det økonomi i bærekraft og å satse på lokalmat?
Lokalmat som konkurransefortrinn
Innovasjon og produktutvikling: Hvordan kan de to næringene utvikle nye produkter sammen?
Sjømat + Reiseliv = SANS
Hvordan skape gåsehudopplevelser?
Lokalmat som attraksjon
Kunsten å fortelle en historie
Se hele programmet her.
Påmelding
Les mer og meld deg på her!